Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre tjenester på Slemmestad

Skredderservice

Skredderservice

Sitter ikke dressen din perfekt? Da kan vi tilpasse dressen din slik at den sitter som en dress skal og bør.

Vi utfører også justeringer av lengde og vidde i ben, ut og inn i liv. Raskt og rimelig legger vi opp jeans med original kant, lapper hull eller setter i ny glidelås.


Skjorteservice

Skjorteservice

Velg en skjorteavtale i dag! Med skjorteavtale har du alltid nystrøkne skjorter som gjør inntrykk enten det er til hverdags eller fest.

Du velger selv om vi skal brette eller levere på henger.


Skomakertjenester

Skomakertjenester

Vi reparerer sko, vesker, bager, ryggsekker og andre ting laget av skinn og lær. Men det stopper ikke der.

Det meste kan fikses, og vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg hvis du har noe som trenger reparasjon. Hos oss finner du også skokrem og skobørste!


Renseprodukter

Renseprodukter og farging av tøy

Til fornying av tøy eller møbler kan du få kjøpt tekstilfarger, impregnering mm. Vi selger selvsagt vanlige renseprodukter, og trenger tøyet en reparasjon, selger vi det du trenger her også. Glem ikke garderobeposer og bunadspose!

Vi renser: Garderobetøy, bunader, uniformer, skinnklær, pels, skjortevask abonnement, vask og rulling av duker, vask og rulling av sengetøy, gardinrens, sofatrekk, overmadrasser, dyner og soveposer, tepper.


Nøkkelservice

Kopiere nøkkel

File nøkler: Vi lager kopi av de fleste type nøkler (hus, hytte, hengelås, skap, bom, båt m.m) på bare noen få minutter. 

Mottagelsesbetingelser

Det garanteres en omsorgfull og fagmessi behandling. Det overtas ikke ansvar for slitasje, unormal farge og stoffer, krymping eller utrakning av sømmer.

Det overtas heller ikke ansvar for knapper, spenner, glidelåser, skinn og pelsverk. Reklamasjon må gjøres omgående. Tøyet oppbevares i tre måneder etter leveringsdato.

Tøyet er ikke forsikret hos oss.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn